Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Έκκληση για βοήθεια προς την Ιεραποστολή στη Σιέρα Λεόνε

Αγαπητοί μας συνεργάτες,
Σας γνωρίζουμε ότι, καθώς πλησιάζουμε προς τις άγιες ημέρες των παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας, θα θέλαμε να ετοιμάσουμε μια αποστολή με ένα container γεμάτο με ποικίλα αγαθά για την ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ στην Αφρική.
Στην χώρα αυτή ο λαός είναι ταλαιπωρημένος από τους εμφυλίους πολέμους και γι'αυτό υπάρχει πείνα, φτώχεια, δυστυχία. Πολλοί συνάνθρωποί μας είναι άστεγοι και ακρωτηριασμένοι, χωρίς τη δυνατότητα αποκτήσεως βοηθητικού μέλους, λόγω ελλείψεως ειδικών τεχνικών οργάνων (χειρών ή ποδιών), αλλά και χρημάτων.
Συγκινητικές περιπτώσεις μας ανέφερε ο Ιεραπόστολος π. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, που επισκέφθηκε πρόσφατα τον Όμιλό μας. Ευαισθητοποιημένο το Δ.Σ. του Ομίλου μας από παρόμοιες περιπτώσεις, απεφάσισε την άμεση βοήθεια.
Επειδή είναι υπερβολικό το κόστος για την αποστολή container με ποικίλα αγαθά, συμφέρει ν'αποσταλούν χρήματα και ν'αγοραστούν εκεί, ότι χρειάζονται. Η περίπτωση αυτή είναι η πλέον ενδιαφέρουσα, καθ'ότι είναι και η διαφορά συναλλάγματος μεγάλη και όλα τα είδη είναι φθηνότερα.
Παρακαλούνται οι συνεργάτες, οι δωρητές και οι φίλοι της Ιεραποστολής να συνδράμουν με τον οβολό τους, όσο μπορούν και αυτή την προσπάθεια μας για την ανακούφιση ομοδόξων συνανθρώπων μας.
Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Χ.Ο.Ι.

Πληροφορίες... http://www.ierapostoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου