Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο Κένυας Μακάριος στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου


IMG_5136


Ο Μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος επισκέφθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2012, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου είχε συνάντηση εργασίας με την Πρύτανη Ελπίδα Κεραυνού, τους Αντιπρυτάνεις Τούλα Ονουφρίου και Ανδρέα Αναγιωτό, και άλλα στελέχη του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Πρύτανης Ελπίδα Κεραυνού-Παπαηλιού, καλωσορίζοντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κένυας, τον πληροφόρησε για την πορεία ανάπτυξης και εδραίωσης του Πανεπιστημίου.
Αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετική συνεργασία που έχει το Πανεπιστήμιο με την Μητρόπολη και ιδιαίτερα στη φοίτηση Κενυατών φοιτητών στο Τμήμα Νοσηλευτικής, ως υπότροφοι του Πανεπιστημίου σε άμεση συνεννόηση με τη Μητρόπολη.

Ο Μητροπολίτης Μακάριος, εξέφρασε την ικανοποίηση του τόσο για την θετική πορεία του Πανεπιστημίου όσο και για τις πολύ καλές επιδόσεις των Κενυατών φοιτητών.
Αναφέρθηκε στο ευρύ και πολυδιάστατο εκπαιδευτικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κένυας και ενημέρωσε για την πρωτοβουλία ίδρυσης και λειτουργίας Νοσηλευτικής Σχολής, υπό την διοικητική εποπτεία της Εκκλησίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μακάριος απεύθυνε πρόσκληση προς ακαδημαϊκούς και διοικητικά στελέχη του ΤΕΠΑΚ, όπως επισκεφθούν την έδρα της Μητρόπολης και συνεργαστούν για την προετοιμασία και λειτουργία της Σχολής.

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10742:2012-01-27-16-31-52&catid=24:2009-12-18-08-37-24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου