Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κοντά στα ορφανά του Bombo στην Ουγκάντα

Από την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 
 
Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!

Σας γράφω από τη μακρινή Ουγκάντα, για σας μεταφέρω τα νέα μας. Πρώτα θα ήθελα να σας πληροφορήσω, ότι λάβαμε το χρηματικό ποσό των δεκατριών χιλιάδων ευρώ που είχατε την καλοσύνη να μας στείλετε για συσσίτια στο ορφανοτροφείο και σας ευχαριστούμε θερμά.

Πρόσφατα μάς επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος μαζί με ένα μεγάλο αριθμό εθελοντών ιατρών και νοσοκόμων, που προσέφεραν τις ιατρικές τους υπηρεσίες για μια εβδομάδα. Ο Μητροπολίτης και η ομάδα πήρε μέρος στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού της Θεοτόκου στο Bugolo.

Λίγες μέρες μετά μάς επισκέφτηκε και ο Μητροπολίτης Φιλίππων κ. Προκόπιος με μια ομάδα δεκαέξι προσώπων. Βάπτισε πολλούς κατηχουμένους στην περιοχή Buwambo και έθεσε τα θεμέλια του Ιερού Ναού του Αγίου Αποστόλου Θωμά. Πήραν μέρος και στα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου στην περιοχή Kikwanya.

Αυτές οι επισκέψεις μάς γεμίζουν χαρά και μας δίνουν κουράγιο στη δύσκολη αυτή κατάσταση που βρισκόμαστε. Προσευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να σας έχει γερούς όλους εσάς και τους συνεργάτες της εξωτερικής ιεραποστολής, που εδώ και 20 χρόνια δημιουργεί σχολεία, ορφανοτροφεία, κέντρα υγείας στην περιοχή μας. Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται προς δόξα Θεού.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

π. Ιωάννης Kimbuka
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου