Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αλεξανδρείας Θεόδωρος: Oι αδελφοί μας στην Κύπρο ενωμένοι θα τα καταφέρουν

από το γραφείο τύπου της Ι.Μ.Ζιμπάμπουε
Αλεξανδρείας Θεόδωρος: Oι αδελφοί μας στην Κύπρο ενωμένοι θα τα καταφέρουν
Στις δύσκολες στιγμές δοκιμασίας που ζεί ο Λαός της Κύπρου με την οικονομική κρίση, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος κ. Θεόδωρος Β’ έστειλε μήνυμα συμπαράστασεως, τονίζοντας ότι οι προσευχές του κλήρου και του ποιμνίου του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής και του ιδίου είναι ακατάπαυστες για να ξεπερασθούν όλα τα υφιστάμενα προβλήματα κι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι Αδελφοί μας στην Κύπρο ενωμένοι θα τα καταφέρουν.
Το Πατριαρχικό Μήνυμα του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας στην Αφρικανική Ήπειρον κ. Θεοδώρου μετέφερε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε Σεραφείμ σε συνάντηση που είχε με τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Κύπρου κ. Χρυσόστομον Β’, με τον εξοχώτατον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κύπρου κ. Νίκο Αναστασιάδη, και με τους Πανιερωτάτους Μητροπολίτες Κιτίου κ. Χρυσόστομο, Κύκκου και Τυλληρίας κ. Νικηφόρον και Ταμασού κ.Ησαϊα. Εκ μέρους του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας παρεδόθηκε συμβολική οικονομική εισφορά διά την αγορά τροφίμων, μέσα στα πλαίσια της σημαντικής πρωτοβουλίας της Εκκλησίας της Κύπρου να στηριχθούν εμπερίστατες οικογένειες.
Στην αντιπροσωπεία ήσαν κι ο Αιδ. π. Αθηνόδωρος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Κύπρο και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλοι της Ιεραποστολής Ζιμπάμπουε κ. Σπυρίδωνας Μαραγκός.

http://www.amen.gr/article13211
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου