Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Μαλάουι

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής

Μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας από την Αδελφότητά μας για την Εκκλησία του Μαλάουι
Μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας από την Αδελφότητά μας για την Εκκλησία του Μαλάουι
Μέσα στη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα της Πεντηκοστής, παραλάβαμε το εμπορευματοκιβώτιο (container), που η αγάπη σας ετοίμασε και μας έστειλε. Τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τη χαρά και τη γλύκα που σταλάζει στον κάθε εμπερίστατο ιθαγενή αυτό το κιβώτιο!
Με χαρά και υπευθυνότητα, όπως επίσης και με την εμπειρία που αποκτήσαμε από την παραλαβή του προηγούμενου κιβωτίου, που μας στείλατε προ διετίας, ξεφορτώσαμε και αποθηκεύσαμε τα αγαθά στο νεόχτιστο και μεγάλο Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στο Blantyre. Από εδώ τα αγαθά μοιράστηκαν και διανεμήθηκαν με τα αυτοκίνητα της ιεραποστολής μας στις 15 νεοσύστατες ενορίες μας σε όλη τη χώρα.
Ευλογημένοι να είστε, αδελφοί μας και εσείς και οι δικοί σας, που μας δείξατε τόση αγάπη και μας στηρίξατε και μας παρηγορήσατε, μέσα στον καθημερινό μας αγώνα για την επιβίωση. Ο Θεός να σας πληρώνει στο πολλαπλάσιο τους κόπους και τις θυσίες σας και να σας αξιώνει να κάνετε πάντοτε το καλό.
Παρακαλούμε να μας θυμάστε και να μας στέλνετε εμπορευματοκιβώτια, όσο συχνά οι δυνάμεις σας το επιτρέπουν, μα κυρίως σάς ικετεύουμε να μας θυμάστε στις προσευχές σας και να μας στέλνετε τις πνευματικές σας ενισχύσεις, διά των προσευχών σας, καθημερινά!
Και πάλι σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Ο Θεός να σας ευλογεί και αγιάζει πάντοτε!

Ιερέας Ερμόλαος
Υπεύθυνος στο Ιεραποστολικό Κλιμάκιο Μαλάουι

http://ierapostoles.gr/2013/10/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ae-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b2%ce%bf%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου