Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η φιλανθρωπική έκθεση «από καρδιάς» στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής

Η φιλανθρωπική μας έκθεση «από καρδιάς» στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, συνεχίζει τη διακονία της.

Πρώτες βοήθειες στην Ουγκάντα.

Με τη δική σας αγάπη και τη διαρκή συμπαράσταση και βοήθεια πολλές οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό βοηθήθηκαν αποτελεσματικά και σημαντικά κατά τον προηγούμενο χρόνο.Η βοήθειά σας τόσο στο επίπεδο της προσφοράς ειδών ρουχισμού,παπουτσιών,οικακού εξοπλισμού,παιχνιδιών ,και άλλων δώρων,βοήθησε αποτελεσματικά στην προσπάθειά μας αυτή.Αλλά και όταν εσείς οι ίδιοι αγοράζοντας από την έκθεσή μας βοηθάτε πάντοτε σημαντικά σε αυτό το σκοπό.

Φέτος η πορεία μας παραμένει σταθερή και με τη χάρη του Θεού επιμένουμε να ανάβουμε το μικρό κεράκι της φιλανθρωπίας και της αγάπης και στην Ελλάδα αλλά και την Ουγκάντα.

Θυμηθείτε η παραμικρή σας προσφορά έχει νόημα και σίγουρα «πιάνει τόπο»

Περιμένουμε και δεχόμαστε

Σε καλή ή και σε άριστη κατάσταση

v Ρούχα (όλων των ηλικιών )

v Παπούτσια (όλων των ηλικιών )

v Τσάντες

v Ζώνες

v Σεντόνια

v Κουβέρτες

v Μαξιλαροθήκες

v Βιβλία πνευματικού και εθνικού περιεχομένου.

v Μικρά διασκομητικά σε καλή κατάσταση

v Μικρά κάδρα

v Ποτήρια,

v πιάτα

v Αντικείμενα οικιακής χρήσης

Δεχόμαστε ακόμη και σε όχι καλή κατάσταση (αρκεί πάνω στις σακκούλες, στα πράγματα να αναγράφεται σαφώς ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση)

v Ρούχα (όλων των ηλικιών)

v Υφάσματα όλων των ειδών

Μην ξεχνάτε πως η παραμικρή προσφορά μπορεί να αξιοποιηθεί και να πιάσει τόπο. Σας περιμένουμε με την αγάπη και την προσφορά σας.

Σταθμοί παραλαβής

Α: Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδένδρι Αττικής τηλέφωνο 2295022228

Β Σύνδεσμος Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος -Πυργοτέλους 3α – Παγκράτι Αθήνα. τηλέφωνο 2107018021

Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού συνεχίζουμε τη δράση μας στην Ορθόδοξη ιεραποστολή της Ουγκάντας με τη δημιουργία Ιερατικών ειδών τόσο για τις Εκκλησίες αυτής της Αφρικανικής χώρας ,όσο και στους ιερείς και τις μεγάλες ανάγκες τους σε ράσα,καλυμαύχια και ιερατικές στολές.Η ομάδα ιεροραπτικής που έχει από πέρυσι συσταθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, παίρνοντας αυτά τα υφάσματα, τα αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Αυτό το καλοκαίρι πήραν από τη μικρή μας ομάδα ,περίπου δέκα Ναοί Ιερατικά είδη,στολές αγίας Τραπέζης,καλύμματα Τιμίων Δώρων,μάκτρα,ιερατικές στολές,αντεριά,ράσα,και καλυμαύχια.

Παρακαλούμε λοιπόν και εμείς με τη σειρά μας τους αδελφούς Χριστιανούς που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση της Ιεραποστολής να μας διαθέσουν με αγάπη, υφάσματα Ιερατικά ή κάποια υφάσματα που θα μπορούσαν να μεταποιηθούν σε Εκκλησιαστικά είδη.Ακόμη παρακαλούμε τις εταιρείες με εκκλησιαστικά και ιερατικά είδη ή εταιρείες με υφάσματα να μας διαθέσουν ότι μπορούν για τον σκοπό αυτό.Τέλος παρακαλούμε τους ευλαβείς ιερείς να μας διαθέσουν αν έχουν και μπορούν κάποιο δεύτερο αντερί ή ράσο ή καλυμαύχι ή ιερατική στολή.Για την προσφορά τους αυτή θα τους ήμασταν ευγνώμονες.Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας.


Καλό και ευλογημένο χειμώνα.π.Εφραίμ Παναούσης .

Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδένδρι Αττικής .

Ιατρείο στην Ορθόδοξη ιεραποστολή της Ουγκάντας

Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού ολοκληρώθηκε το μικρό μας ιατρείο στο χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας. Με τη βοήθεια κάποιου ευσεβούς νέου οικογενειάρχη ολοκληρώθηκε η κατασκευή του μικρού ιατρείου που θα έχει σκοπό να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος για την εξέταση των ανθρώπων του χωριού και κυρίως των παιδιών.Το σχέδιό μας είναι να δημιουργήσουμε σε σταθερή εβδομαδιαία βάση την επίσκεψη γιατρών για τις ανάγκες του χωριού.Ήδη γιατρός από την Ναμουγκόνα πραγματοποιεί επισκέψεις σε επείγοντα περιστατικά του χωριού.Οι κάτοικοι του Λουγκουζί είναι πολύ χαρούμενοι για το νέο πρόγραμμα της ιεραποστολής μας και περιμένουν τη συνέχεια και διεύρυνσή του…

Ολους εσάς για τη βοήθεια και στήριξη ευχαριστούμε πολύ!!

Για οικονομική βοήθεια και ενίσχυση της Ιεραποστολής μας.

Ø Μέσω ταχυδρομείου :Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής τ.θ.49-19014 Καπανδρίτι Αττικής(για την Ιεραποστολή στην Ουγκάντα.

Ø Μέσω τραπέζης :P ROBANK στο όνομα του ιερέως της Ιεραποστολής

NYOMBI GEORGE GR.5505400510000411788011018


http://orthodoksiierapostoli.blogspot.gr/2013/10/blog-post_31.html#more
http://ierapostoli.wordpress.com/2013/11/02/doroekthesi_monastiri_xrysopigis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου