Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Διάλεξη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Αστυνομική Ακαδημία

epirus-tv-news.blogspot.gr

patriarxhs
 
Η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, επισκέφτηκε σήμερα (16.12.2013) το μεσημέρι, την Αστυνομική Ακαδημία στην Αμυγδαλέζα Αττικής, όπου πραγματοποίησε διάλεξη στους σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Την Α.Θ.Μ. τον Πάπα και Πατριάρχη υποδέχτηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδεουλάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης.
Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας - εκπροσωπώντας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο – ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος.
Επίσης, παρίστατο ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ευθύμιος Λυγιδάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής Υποστράτηγος Αναστάσιος Λάσκαρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ιωάννης Μουσούλης, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Ταξίαρχος Φώτιος Νικητάκης, η Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Σταματίνα Μίζη, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Φαραός, ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, καθηγητές των Σχολών της Ακαδημίας, σπουδαστές των σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας.
Με το πέρας της εκδήλωσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν στον Πατριάρχη συμβολικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου