Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση Μητροπολίτη Νουβίας με τον Φθιώτιδος Νικόλαο

Ι.Μ. Φθιώτιδος

noub2
 
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο επισκέφθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 ο εκλεγείς προσφάτως Μητροπολίτης Νουβίας (Σουδάν) κ. Νάρκισσος.
Ο νέος Μητροπολίτης Νουβίας διατηρεί πνευματικούς δεσμούς με τον Ποιμενάρχη μας από τα χρόνια της φοιτητικής του ζωής στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, που διέμενε στο Θεολογικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο οποίο από το 1984 έως το 1996 υπήρξε Διευθυντής ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος.
Ο Σεβασμιώτατος Νουβίας εζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για τη νέα του διακονία ως Μητροπολίτου της μεγάλης Αφρικανικής Μητροπόλεως Νουβίας.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος τον συνεχάρη για την εκλογή του και μάλιστα στην ιστορική Μητρόπολη Νουβίας και τον παρεκάλεσε να μεταφέρει εις τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο τα συγχαρητήριά του και τις θερμές ευχαριστίες του για την ανάδειξη εις το αρχιερατικό αξίωμα του κατά πάντα ικανού, αξίου και επιπλέον φιλέλληνος κ. Ναρκίσου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Νάρκισσος είναι ένας από τους 8 Αρχιερείς (πρώην Τσεχίας κ. Χριστοφόρος, Μουάνζα κ. Ιερώνυμος, Τριφυλίας κ. Χρυσόστομος, Ρεθύμνης κ. Ευγένιος, Επίσκοπος Γεώργιος (Πολωνία), Επίσκοπος Ελισαίος (Συρία) και Επίσκοπος Μωυσής (Ιράκ), που ήταν φοιτητές στην περίοδο διευθύνσεως του Μητροπολίτου κ. Νικολάου.
 
noub1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου