Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η Ορθοδοξία εκπέμπει στην Κατάγκα...



               
Εγκατάσταση κεραίας στο Κολουέζι
Εγκατάσταση κεραίας στο Κολουέζι

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
Προ ολίγων μηνών ο υμέτερος Σύλλογος ευγενώς μάς προσέφερε το ποσό των 3.000 προς συμπλήρωση του απαιτούμενου ποσού για την τοποθέτηση της κεραίας του ραδιοφωνικού μας σταθμού «Η Φωνή της Ορθοδοξίας» στο Kolwezi.
Η τοποθέτηση ήταν κάτι το απαραίτητο και αναγκαίο, για να μπορεί ο σταθμός να λειτουργεί ακωλύτως και καθημερινά.
Διά του παρόντος θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι σχετικές εργασίες περατώθηκαν και ήδη ο σταθμός άρχισε να λειτουργεί κανονικά, από 6 έως 9 π.μ. και από 5 έως 9 μ.μ. καθημερινά, σε ακτίνα 60 χλμ.
Οι πιστοί Χριστιανοί μας μάς τηλεφωνούν αναπαυμένοι και ενημερώνουν ότι ακούγεται και στο δικό τους μέρος το σήμα μας και οι Ορθόδοξες εκπομπές μας. Η ακρόαση του προγράμματος δε γίνεται μόνο από τους Ορθοδόξους, αλλά και από τους ετεροδόξους και οι εκπομπές έχουν και κατηχητικό χαρακτήρα. Προσπαθούμε δε σε αυτές με λόγια απλά και κατανοητά να τους εξηγήσουμε τις αρχές και τα δόγματα της αγίας πίστεώς μας.
Η λειτουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού είναι μια μεγάλη δύναμη στο ιεραποστολικό μας έργο, όπως σοφά είχε παρατηρήσει και μάς είχε παροτρύνει για τη δημιουργία του ο νυν Μητροπολίτης Πενταπόλεως κ. Ιγνάτιος.
Για την προσφορά σας αυτή είμαστε υπόχρεοι και ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας ο Κύριος να σας δίνει δύναμη.

Με πολλές ευχές,
† Ο Κατάγκας Μελέτιος

ierapostoles.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου