Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ο Εσπερινός της Αγάπης 2014 στο Αλγέρι

Romfea.gr 
algeri

Μετά το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδος με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια στην Τύνιδα, έδρα της Μητροπόλεως Καρθαγένης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αλέξιος με τις ευχές και ευλογίες της ΑΘΜ του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ Θεοδώρου Β μετέβη αεροπορικώς ανήμερα το Πάσχα στο μακρινό και ισλαμικό Αλγέρι, το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στον απόηχο των πολιτικών εκλογών.
Εκεί στο παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος εντός της Ελληνικής Πρεσβείας ετέλεσε τον εσπερινό της αγάπης για το Ορθόδοξο Ποίμνιο της περιοχής, που αποτελείται από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες των Ορθοδόξων χωρών και έλληνες που εργάζονται σε εταιρείες εκεί.
Η ακολουθία έγινε παρουσία της Ελληνίδος Πρέσβεως εξοχωτάτης κας Κοντολέοντος και σύσσωμης της πρεσβείας μας, άλλων ορθοδόξων πρέσβεων και εργαζομένων στις αντίστοιχες πρεσβείες, ενώ στο ψαλτήρι έψαλε ο φοιτητής Θεολογίας Νικόλαος Χαμαλίδης.
Με μεγάλη συγκίνησιν εδέχθησαν και οι σε αυτήν την δύσκολη περιοχή διαβιούντες ορθόδοξοι αδελφοί μας το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

http://www.romfea.gr/patriarxeia/patriarxeia/patriarxeio-alexandreias/23888-2014-04-21-09-12-21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου