Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνά

Εκδόσεις ''Χρυσοπηγή''
 
"Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 επισκεφθήκαμε στην Ναμουγκόνα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνά και τον ενημερώσαμε για την πορεία της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνα κάνοντας και έναν απολογισμό της  κατασκήνωσης  της ενορίας για όλους τους πιστούς από 5-10 Αυγούστου .
 
Δείξαμε στον Σεβασμιώτατο με τη βοήθεια ενός μικρού υπολογιστή φωτογραφίες  από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της 3ης Αποστολής μας και αφήσαμε αρκετές φωτογραφίες για το αρχείο της Μητροπόλεως. Κάναμε ακόμη έναν λεπτομερή κατάλογο των δραστηριοτήτων και των θεμάτων Ορθόδοξης Κατήχησης κατά την περίοδο της κατασκήνωσης, αλλά και των δράσεων πέρα από την ενορία με επισκέψεις  που πραγματοποιήσαμε  σε άλλα ιεραποστολικά κλιμάκια.
Τέλος τον ενημερώσαμε για την πορεία των έργων στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος ,αλλά και τα  νέα προγράμματα μικρού εισοδήματος που δημιουργούμε  για τις γυναίκες του χωριού και τα μεγάλα παιδιά.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα μέλη της αποστολής και ευχήθηκε δύναμη για τη συνέχεια και πορεία του πνευματικού έργου της Ιεραποστολής τόσο στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος, όσο και σε ολόκληρη την Ουγκάντα."
Εκδόσεις ''Χρυσοπηγή''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου