Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή την Τρίτη, ας δώσουμε το Χριστό σε αυτούς που τον αναζητούν... Τους τελευταίους 12 μήνες, 1461 φίλοι της Ιεραποστολής στήριξαν τον κηρυκτικό και φιλανθρωπικό αγώνα της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε όλο τον κόσμο!!

Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής


mad2

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου. It’s Giving Tuesday! Μια ημέρα, που πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί θα ενώσουν τη φωνή τους και θα μας καλέσουν σε μια διαφορετική προσέγγιση της καταναλωτικής φρενίτιδας του Δεκέμβρη. Αυτή την Τρίτη, ας σταθούμε και ας αναλογιστούμε όχι τι μπορούμε να πάρουμε αλλά τι μπορούμε να δώσουμε. Ποιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε σε κάποιον με ελάχιστο κόστος; Ένα μπλουζάκι, ένα κινητό, ένα ipod ή μήπως η ευκαιρία για την αιώνια σωτηρία του;
Τους τελευταίους 12 μήνες, 1461 φίλοι της Ιεραποστολής στήριξαν τον κηρυκτικό και φιλανθρωπικό αγώνα της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους αναζητούν το Χριστό να τον ανακαλύψουν σαν προσωπικό τους Σωτήρα και Λυτρωτή. Ευχαριστούμε για αυτό!
Χωρίς τη δική σας βοήθεια, η Ορθόδοξη Ιεραποστολή δε θα μπορούσε να λειτουργήσει. Οι ιεραπόστολοι δε θα μπορούσαν να ταξιδέψουν σε απόμακρες περιοχές, να επιβλέψουν τη λειτουργία σχολείων, να οργανώσουν θεολογικά σεμινάρια, να λειτουργήσουν κλινικές. Χωρίς τη δική σας συνδρομή, τα συσσίτια για τους φτωχούς και οι εκπαιδευτικές υποτροφίες θα ήταν παρελθόν. Χωρίς τη δική σας αγάπη, ο λόγος του Θεού δε θα μπορούσε σήμερα να φτάσει σε μέρη που ποτέ πριν δεν είχε ακουστεί.
Όλες αυτές οι προσπάθειες δημιουργούν συχνά οικονομικές απαιτήσεις συνεχείς και πιεστικές. Θα ήταν μεγάλη ανακούφιση για μας, αν μπορούσατε να μας στηρίξετε με μια μηνιαία συνδρομή από 10 €.
Επιλέγοντας το ποσό που σας βολεύει και τη χώρα που θέλετε να υποστηρίξετε, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το έργο της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής στα έθνη θα βρει στο πρόσωπό σας ένα σταθερό συμπαραστάτη.
Εγγραφείτε τώρα και βοηθήστε περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν το Χριστό!

Περισσότερα...   https://ierapostoles.gr/2014/11/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%b1%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου