Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Κοντά στον Μητροπολίτη Ειρηνουπόλεως (Τανζανίας) Δημήτριο, στην Πυλαία

Stella Papakonstantinou's photo.

"Ευχαριστώ Τον Θεό που με αξίωσε να επισκεφτώ σήμερα το μπαζαρ για τα Παιδιά της Αφρικής και να γνωρίσω κι από κοντά τον Μητροπολίτη Τανζανίας Δημήτριο! Είναι μεγάλη μου η χαρά που συνομίλησα με τον Σεβασμιωτατο και με όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που βοήθησαν για να στηθεί όλη αυτή η προσπάθεια! Ήταν μεγάλη μου έκπληξη που ξανά συνάντησα τον Πατέρα Αντώνιο Στυλιανάκη!! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για την αγάπη σας! Εύχομαι Ο Θεός να σας χαρίζει δύναμη για το δύσκολο έργο σας! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!"
https://www.facebook.com/stella.papakonstantinou2


Συζητώντας για την Ιεραποστολή στην Τανζανία με τον πολύ αγαπητό μου Μητροπολίτη κ. Δημήτριο, τον Ιεράρχη της Αγάπης και της Προσφοράς!!!
"Συζητώντας για την Ιεραποστολή στην Τανζανία με τον πολύ αγαπητό μου Μητροπολίτη κ. Δημήτριο, τον Ιεράρχη της Αγάπης και της Προσφοράς!!!"
https://www.facebook.com/ioanna.diamatari?fref=nf&pnref=story


Cris Pom's photo.
"Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δημητρίου, βρεθήκαμε στό πέτρινο πολιτιστικό κέντρο πυλαίας γιά νά προσφέρουμε χαμόγελο,ελπίδα καί ζωή στά παιδιά τής αφρικής.Το έργο του Μητροπολίτη είναι σπουδαίο, αφού μάχεται καθημερινά ο ίδιος μαζί με την ομάδα εθελοντών του για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Κοντά του βρίσκονται κατά καιρούς περισσότεροι από 100 συνεργάτες-εθελοντές από την Ελλάδα και την Κύπρο που συμβάλλουν στην υλοποίηση του έργου του. Αυτοί είναι πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, απλοί εργάτες και γιατροί..Σεβασμιώτατε δεχθείτε παρακαλώ τις ολόθερμες ευχές μου για Χρόνια Πολλά.ευλογημένα και η διακόνια σας στην μακρινή αυτή ήπειρο να ανθίζη και να αποδίδηι καρπούς αντάξιους των κόπων σας."
https://www.facebook.com/xristinapom?pnref=story


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου