Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ DOLISIE

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν's photo.

Την 25 Ιουλίου 2015 ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων, στα πλαίσια της ποιμαντικής επισκέψεώς του στην πόλη του Dolisie, επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου παρέδωσε ποσότητα φαρμάκων για τις ανάγκες των νοσηλευομένων σε αυτό απόρων πολιτών.
Τα φάρμακα αυτά, τα οποία έγιναν αποδεκτά με ευγνωμοσύνη από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, αποτελούν προσφορά αγάπης προς την Ιερά Επισκοπή του Εντιμ.κ. Χρήστου Κυλικά, Φαρμακοβιομηχάνου, αμίσθου Προξένου της Δημοκρατίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ στην Ελλάδα. Η συμβολική αυτή κίνηση αποτελεί αντίδωρο ευγνωμοσύνης της τοπικής Ορθοδόξου Εκκλησίας προς το νοσοκομείο, το οποίο, κατόπιν σχετικού παρακλητικού αιτήματος, έχει ανταποκριθή ολοπροθύμως ώστε τα μικρά παιδιά του ορθοδόξου ορφανοτροφείου να απολαμβάνουν ήδη δωρεάν ιατρικής παρακολουθήσεως ή και νοσηλείας.
Σημειώνεται ότι και προς το Γενικό Νοσοκομείο της ιδίας πόλεως, που επίσης περιθάλπει αφιλοκερδώς τα απορφανισθέντα παιδιά του ως άνω εκκλησιαστικού ιδρύματος, έχει γίνει ανάλογη προσφορά φαρμάκων.

Περισσότερα... 
www.orthodoxchurchcongo.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005785866727&fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου