Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

"Οι Αφρικανοί πιστοί Ορθόδοξοι χριστιανοί και πάλι εκδήλωσαν τα ευλαβικά τους αισθήματα προς την Μητέρα του Λυτρωτού μας" (ΡΟΜΦΑΙΑ)

Romfea.gr

Τίμησαν την Παναγία στην Ι.Μητρόπολη Κατάνγκας...

katagas-22

Οι Αφρικανοί πιστοί Ορθόδοξοι χριστιανοί και πάλι εκδήλωσαν τα ευλαβικά τους αισθήματα προς την Μητέρα του Λυτρωτού μας σε αντίθεση με τους πλεονάζοντες προτεστάντες που διάκεινται με όχι αισθήματα τα οποία αρμόζουν έναντι της Μητέρας του Θεού μας, αλλά με βλάσφημα αισθήματα, γι' αυτό και στερούνται των ευλογιών του Θεού.
Την Κυριακή 16 Αυγούστου στο Κέντρο της Ιεραποστολής του Αγίου Γεωργίου συνέρευσε πλήθος κόσμου, ώστε υπήρξε το αδιαχώρητο που να σταθούν έστω για λίγο, γιατί όλα κατακλύσθηκαν και δεν υπήρξε κενός τόπος και πέριξ του Ναού.
Η Ιεραποστολή σημαιοστολίστηκε, ετοιμάστηκε και πάλι η φιλαρμονική να παιανίσει ύμνους κατά την έξοδο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας από τους νέους που στελεχώνουν τους διαφόρους τομείς, και σχηματίστηκε μια τεράστια πομπή κατά την έξοδο που προκαλούσε δέος και ευλάβεια, καθώς η μπάντα έψαλλε το αγιορείτικο άσμα ''Αγνή Παρθένε'' του Αγίου Νεκταρίου.
Όλοι πέρασαν κάτω από την Αγία Εικόνα που με ευλάβεια κρατούσαν οι ιερείς και όλοι έλαβαν ''τον άρτον της Παναγίας'' όπως συνηθίζουν να λένε.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κατάνγκας κ. Μελέτιος ευχήθηκε σε όλους η Σκέπη και ευλογία της Παναγίας να σκεπάζει και να προστατεύει όλους και προ πάντων τη νεολαία όπως ψάλλει στο Δοξαστικό του Εσπερινού η Αγία Εκκλησία και τον νεότεκτο λαό της που βάλλεται πανταχόθεν.

katagas-3

katagas-9

katagas-11

katagas-10

katagas-33

Περισσότερες φωτογραφίες...  http://www.romfea.gr/patriarxeia-ts/patriarxeio-alexandreias/2630-timisan-tin-panagia-stin-im-katangkas-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου