Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Νέοι και νέες σε εθελοντική εργασία στους χώρους της Ι.Μητρόπολης Κένυας

 Romfea.gr

kenia-12
 
Η κυβέρνηση της Κένυας για να λιγοστέψει την εγκληματικότητα και τις κακές συνήθειες των νέων, που συνήθως κλέβουν, πίνουν επικίνδυνα ποτά, χρησιμοποιούν ναρκωτικά αποφάσισε να ιδρύσει εθελοντικές ομάδων νέων και νεανίδων για να τους απασχολεί με διάφορες εργασίες, έτσι ώστε να μην επιδίδονται στις επικίνδυνες αυτές καταστάσεις, που, τελικά, τους οδηγούν στον θάνατο.
Έτσι, λοιπόν, χθες, σήμερα και αύριο έφθασαν 295 νέοι και νέες και ασχολήθηκαν με τον καθαρισμό των χώρων που βρίσκονται στο κέντρο της ιεραποστολής, δηλαδή στην Πατριαρχική Σχολή «Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος ο Γ΄», την Τεχνική Σχολή, το Διδασκαλικό Κολλέγιο, το Ιατρικό Κέντρο, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό.
Έτσι, με πολλή προθυμία πρόσφεραν την εθελοντική τους εργασία και έδωσαν μια νέα εικόνα στους χώρους της Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος, σε συγκέντρωση όλων των νέων και νεανίδων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του προς τους νέους για την τόσο μεγάλη προθυμία τους να έρθουν να καθαρίσουν και να καλλωπίσουν τους χώρους της Ιεραποστολής.
Σημειώνουμε ότι όλοι αυτοί οι νέοι αυτές τις μέρες επισκέπτονται τις γύρω περιοχές και καθαρίζουν τους δρόμους, τις αυλές των σχολείων και άλλων ιδρυμάτων και με την άδεια του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου υπάρχει ειδικό συνεργείο που μαγειρεύει καθημερινά και τρώνε το μεσημέρι.
Σε ένδειξη αναγνώρισης των κόπων τους, ο Σεβασμιώτατος σήμερα το απόγευμα διένειμε στην ομάδα αυτή 50 κιβώτια που περιείχαν ρουχισμό, παπούτσια, παιχνίδια, γραφική ύλη κ.τ.λ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου