Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα Πατριάρχη Μόσχας στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Romfea.gr

patriarxes alex mosxas
 
ROMFEA.GR | Ο Πατριάρχης Μόσχας στο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει: "Από καρδίας συγχαίρω Υμάς επί τη επετείω της εις Πατριάρχην εκλογής και αναρρήσεως εις τον παλαίφατον θρόνον του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου."
"Υπό το ωμοφόριον της Υμετέρας Μακαριότητος η των Αλεξανδρέων Εκκλησία συνεχίζει ιερουργούσα το ευαγγέλιον του Θεού (Ρωμ. 15.16) εν τη Αφρικανική Ηπείρω. Προσφέρουσα εις την χριστιανική αποστολή στον σύγχρονο κόσμο και μετά ζήλου μεριμνώσα δια την ενίσχυση της πανορθοδόξου ενότητος, Αυτή απολαύει της ειλικρινούς αγάπης των εμπεπιστευμένων Αυτή ευαγούς κλήρου και του ποιμνίου και του μεγάλου σεβασμού των αδελφών Προκαθημένων", προσθέτει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος.
Κλείνοντας ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας υπογράμμιζει ότι αναπολεί την πρόσφατη επίσκεψη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στη Μόσχα, τονίζοντας ότι αναπέμπει ένθερμες δεήσεις στον Κύριο για σωματική και ψυχική δύναμη αλλά και πλούσια βοήθεια για την συνέχιση του Πρωθιεραρχικού λειτουργήματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου