Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Σε κατανυκτικό κλίμα η πανήγυρις του Κοινοτικού παρεκκλησίου των Εισοδίων της Θεοτόκου των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων της Ηλιούπολης Καΐρου

eisodia theotokou ilioupolis 02


pyramisnews.gr
                              
Σε κλίμα κατάνυξης, πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Νοεμβρίου η σεπτή πανήγυρη του Κοινοτικού παρεκκλησίου των Εισοδίων της Θεοτόκου των Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων της Ηλιούπολης, χοροστατούντος του Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου, Σεβ. Μητροπολίτου Μέμφιδος κ. Νικοδήμου, παρουσία της κας Μπέσυς Παπανικολάου από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Κάιρο, της Συντονίστριας Εκπαίδευσης Καΐρου και Μ. Ανατολής Δρ Μ. Κουμαριανού, του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστου Καβαλή και του Προέδρου της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου κ. Ανδρέα Μαυρομάτη.

eisodia theotokou ilioupolis 01

Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Νικόλας Πολίτης, η Γενική Γραμματέας κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, ο Ταμίας της ΕΚ κ. Αντώνης Ιορδανίδης, η Επόπτρια Γραφείων της ΕΚΚ κα Στέλλα Κυριάζη, οι Κοινοτικοί Επίτροποι κ.κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν και Αντώνης Διαμαντίδης και άλλοι επίσημοι. 

http://pyramisnews.gr/i-panigyris-eisodion-ilioupolis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου