Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

O Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν Παντελεήμων στο ορθόδοξο ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» πόλεως Dolisie

 Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν









Το πρωί της 15ης Ιανουαρίου 2016, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων, μετέβη στο ορθόδοξο ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» πόλεως Dolisie, όπου είχε την χαρά της επικοινωνίας με τα περιθαλπόμενα παιδιά, ενώ τους μοίρασε παιχνίδια και αθλητικά ενδύματα για το νέο έτος, καθώς επίσης τρόφιμα που προσέφεραν οι πιστοί του Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire και σχολικά είδη, τα οποία απέστειλε ευγενώς ο δραστήριος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα Σύρου.
...Εν συνεχεία, συναντήθηκε με τους εκπαιδευτικούς του ορθοδόξου σχολείου «Φως Εθνών» για την ανταλλαγή εορτίων ευχών. Ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε η απρόσμενη επίσκεψη των επιθεωρητών εργασίας κ.Miete Likibi και Younga Noel, οι οποίοι αφού πραγματοποίησαν υπηρεσιακό έλεγχο στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος, στις συμβάσεις εργασίας των εκπαιδευτικών, στις ασφαλιστικές εισφορές υπέρ του διδακτικού προσωπικού και στην εν γένει εφαρμογή των προβλεπομένων σχετικών διατάξεων, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τη πιστή τήρηση αυτών και συνεχάρησαν την τοπική Εκκλησία για τις ανακαινισθείσες κτιριακές εγκαταστάσεις.
Ακολούθησε εκτενής συνεργασία με τον Αιδεσιμ.Πρεσβ.π.Paul Diafouka, Εφημέριο του Ι.Ενοριακού Ναού Αγίας Ειρήνης Dolisie και Διευθυντή του ορφανοτροφείου, μετά το πέρας της οποίας ο Θεοφ.Επίσκοπος ανεχώρησε οδικώς για την έδρα της Ιεράς Επισκοπής, στην συμπρωτεύουσα Pointe Noire.

Περισσότερα...  https://www.facebook.com/profile.php?id=100005785866727

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου