Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήριο μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ζάμπιας και Μαλάουι Ιωάννου

Orthodox Metropolis of Zambia and Malawi




ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ευχαριστεί πρωτίστως την Α.Θ.Μ. τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ.ΘΕΟΔΩΡΟ Β΄, για την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη Του καθώς και τους αγίους Αρχιερείς που παρέστησαν στην Ενθρόνισή του.
...
Παράλληλα εκφράζει την πατρική του αγάπη στον Κλήρο και τον ευλογημένο Λαό της Μητροπόλεώς του για την ένθερμη υποδοχή που του επιφύλαξε.
Ιδιαίτερη αγάπη και ευχαριστίες απευθύνει προς τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Ζάμπια κ.Μισέλ Κρούπνικ, για την ηθική και υλική του συμπαράσταση, τόσο του ιδίου όσο και της οικογενείας του.
Ευχαριστεί τον Γενικό Πρόξενο της Κύπρου στην Ζάμπια κ. Χρήστο Σπάϊρον, για την συμπαράστασή του.
Ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στην Ζάμπια κ. Ανδρέα Δάμαλη, το Δ.Σ. και τους συνεργάτες του για την άψογη οργάνωση και επιμέλεια της Ενθρονίσεως, καθώς και όλους τους δωρητές που συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση της Τελετής.
Ευχαριστεί την εκπρόσωπο του Προέδρου κ. Edgar Lungu, Υπουργό Ανάπτυξης κα. Emerine Kabanshi, τους πολιτικούς, θρησκευτικούς και διπλωματικούς εκπροσώπους της Ζάμπιας για την παρουσία τους.
Εξόχως δε, τον πρώτο Πρόεδρο της Ζάμπιας, κ. Kenneth Kaunda, τον Πατέρα της Αφρικανικής Δημοκρατίας, για την τιμητική του παρουσία.

Ο Μητροπολίτης
Ο Ζάμπιας και Μαλάουι Ιωάννης


https://www.facebook.com/Orthodox-Metropolis-of-Zambia-and-Malawi-391805074291380/?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου