Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΣΤΟ DOLISIE - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν
















Την 23η Απριλίου 2016, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων αφίχθη στην πόλη του Dolisie, όπου ετέλεσε τις βαπτίσεις νεοφωτίστων όλων των ηλικιών, στο υπαίθριο βαπτιστήριο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Ειρήνης. Προς τα νεόφυτα μέλη της Εκκλησίας ο Επίσκοπος απηύθυνε πατρικές ευχές και νουθεσίες.
Ακολούθως, είχε εκτενή συνεργασία με το διοικητικό προσωπικό του ορθοδόξου εκπαιδευτηρίου «Φως Εθνών», προς το οποίο προσέφερε νέο έγχρωμο εκτυπωτή εγγράφων και σκαπτικά εργαλεία για την διατήρηση της καθαριότητος του περιβάλλοντος χώρου.
Το απόγευμα έλαβε χώρα πολύωρη συνάντηση και συζήτηση με τα περιθαλπόμενα παιδιά στο ορθόδοξο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος», στα οποία ο Θεοφιλέστατος δώρισε, εν όψει της εορτής του Πάσχα, καινούρια ρούχα, εσώρουχα και υποδήματα.
Η ημέρα έκλεισε με δείπνο, το οποίο ευγενώς παρέθεσε στην οικία του προς τιμήν του Επισκόπου ο διευθυντής του ορθοδόξου σχολείου του Dolisie κ.Jean Claude Tsilimbou, με την συμμετοχή του Εφημερίου π. Παύλου Diafouka, του κ. Προέδρου και μελών της εκκλησιαστικής Επιτροπής Ι.Ν.Αγίας Ειρήνης και άλλων προσφιλών προσώπων.

Περισσότερα...  https://www.facebook.com/profile.php?id=100005785866727

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου