Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν








Τo απόγευμα της Κυριακής, 22ας Μαΐου 2016, Θεοφιλ.Επίσκοπος Μπραζαβίλ κ.Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον π.Παύλο Diafouka, Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Dolisie και Διευθυντή του Ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος», παρακολούθησε στο κεντρικό στάδιο του Pointe –Noire τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «Association Sportive Jeunesse Orthodoxe» (Ορθόδοξη Νεολαία) και «Football Club Pelerins», στα πλαίσια του πρωταθλήματος για την πρόκριση στην Α’ Εθνική Κατηγορία, ligue I.
Η ορθόδοξη ποδοσφαιρική ομάδα ανασυστήθηκε το έτος 2014 στη πόλη Dolisie και ήδη βρίσκεται στην Αη Εθνική Κατηγορία, ligue II. Κατ’εκείνο το έτος ανεκηρύχθη πρωταθλήτρια του διοικητικού διαμερίσματος Niari, ενώ το 2015 κατέλαβε την 4η θέση σε εθνικό επίπεδο (ligue II). Κατά το τρέχον έτος αγωνίζεται σθεναρά για την κατάκτηση του κυπέλου της Α’ Εθνικής Κατηγορία, ligue I.
Σημειώνεται ότι συνοδοιπόρος των νέων αθλητών στις αγωνιστικές τους προσπάθειες, ως και στους πνευματική τους πορεία και εξέλιξη είναι ο σεμνός ιερέας π.Παύλος Diafouka.

Περισσότερα...  https://www.facebook.com/profile.php?id=100005785866727

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου