Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΚΟΝΓΚΟ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝ. ΣΤΑΘΜΟ

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν






Την έδρα της Ιεράς Επισκοπής Μπραζαβίλ και τον παρακείμενο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Η Φωνή της Ορθοδοξίας 96,8 FM» στo Pointe-Noire επισκέφθηκε την 17η Αυγούστου 2016 ο Εξοχ.Υπουργός Επικοινωνιών και ΜΜΕ της Δημοκρατίας του Κονγκό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Thierry Moungalla.
Τον κ.Υπουργό υπεδέχθη ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Επισκοπής, Αιδεσιμ. Πρωτοπρ.π.Μάξιμος Oumba, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού, τον οποίο ενημέρωσε λεπτομερώς περί της συντελεσθείσης αναδι...οργανώσεως αυτού. Ακόμη, μετέφερε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του Θεοφιλ. Επισκόπου Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμονος για την επίσκεψη αυτή, η οποία περιποιεί τιμή για την Εκκλησία και αποτελεί αναγνώριση της κοπιώδους προσπάθειάς Της για την πνευματική προαγωγή της τοπικής κοινωνίας.
Ο Εξοχ.κ. Thierry Moungalla εξέφρασε ολόθυμες συγχαρητήριες ευχές για την σύννομη και εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού, χαρακτηρίζοντάς αυτήν ως υποδειγματική. Επίσης, από το στούντιο απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό στους ακροατές.
Σημειώνεται ότι ο ορθόδοξος Ραδιοφωνικός Σταθμός «Η Φωνή της Ορθοδοξίας», ο οποίος εκπέμπει καθημερινώς από τις 07.00π.μ. έως τις 21.00μμ, τυγχάνει ο πρώτος στην χώρα που συμμορφώθηκε πλήρως προς την νέα σχετική νομοθεσία, εξόφλησε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες παλαιοτέρων ετών προς το κράτος, κατοχύρωσε νομίμως την ραδιοσυχνότητα 96,8 FM, ανανέωσε και εμπλούτισε το καθημερινό του πρόγραμμα κ.α. με αποτέλεσμα να λάβει από έτους την οριστική άδεια λειτουργίας από το Ανώτατο Συμβούλιο Ελευθερίας της Επικοινωνίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ (Conseil Superieur de la liberté de Communication du Congo-Brazzaville) μετ’επαίνων.

www.orthodoxchurchcongo.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974&fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου