Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Θερμή υποδοχή στον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και τους Κυπρίους Αιγυπτιώτες

1

pyramisnews.gr

Τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ιωάννη Κασουλίδη συνάντησαν από κοντά ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ και οι Κύπριοι Αιγυπτιώτες, τους οποίους εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος (με την ιδιότητα του Ταμία της Κυπριακής Αδελφότητας) και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καΐρου κ. Ανδρέας Μαυρομάτης.

Από την πλευρά του, ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής προσέφερε μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου στον Κύπριο Υπουργό των Εξωτερικών, ενημερώνοντάς τον για το ιεραποστολικό έργο, παρουσία μάλιστα του (Κυπρίου τη καταγωγή) Μητροπολίτη Ναϊρόμπι κ. Μακαρίου που βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο Κάιρο και του Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου Μητροπολίτου Μέμφιδος κ. Νικοδήμου.

Ενώ, οι εκπρόσωποι της Κυπριακής Αδελφότητας κ.κ. Παπαδόπουλος και Μαυρομάτης ενημέρωσαν τον επικεφαλής της Κυπριακής διπλωματίας για τα θέματα που απασχολούν την κυπριακή ομογένεια στην Χώρα του Νείλου, παρουσία του Κυπρίου Πρέσβη κ. Χάρη Μορίτση.





Περισσότερα...  http://pyramisnews.gr/thermi-ypodoxi-ston-kyprio-ypex-apo-patriarxi-kai-kyprious-aigyptiotes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου