Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΙΞΗ ΕΝΟΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ

Ιερά Επισκοπή Μπραζαβίλ-Γκαμπόν


Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 1 person, standing

"Με το έλεος του Παναγάθου Θεού και την έμπρακτη αγάπη Ελλήνων και Κονγκολέζων ορθοδόξων αδελφών ένα ακόμη κοντέινερ μήκους 12 μέτρων έφτασε από την Ελλάδα στην έδρα της Ιεράς Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, στο Pointe-Noire, την 29η Σεπτεμβρίου 2017.
Το κοντέινερ, το οποίο απεστάλη με πρωτοβουλία της Ι.Επισκοπής, εμπεριέχει μεταξύ άλλων παλέττες μεγάλων πλακιδίων γρανίτη για την ολοκλήρωση του δαπέδου του ανεγειρομένου Καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire, ως και του... Ενοριακού Ναού Αγίας Φωτεινής Pointe-Noire, είδη ρουχισμού, υπόδησης, ηλεκτρικές συσκευές, κλινοσκεπάσματα, σχολικό-εκπαιδευτικό υλικό και παιχνίδια για τα περιθαλπόμενα μικρά παιδιά στο ορθόδοξο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος», πλακίδια και είδη υγιεινής για τα εκ βάθρων ανακαινιζόμενα λουτρά του ιδίου ευαγούς ιδρύματος, εκκλησιαστικά είδη και καμπάνες για τους Ναούς και πολλά άλλα απαραίτητα είδη για τους εμπεριστάτους Αφρικανούς συνανθρώπους μας.
Η ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ προς όσους συνέβαλαν και σε αυτήν την προσπάθεια είναι απεριόριστη."
www.orthodoxchurchcongo.com

Περισσότερα... https://www.facebook.com/profile.php?id=100013089222974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου