Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

"Υποστήριξε και εσύ ένα παιδί του Oρφανοτροφείου της Ι.Μητρόπολης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν!"


Υποστήριξε και εσύ ένα παιδί του Oρφανοτροφείου της Ι.Μητρόπολης!



Η τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία του Κονγκό αγκαλιάζει θυσιαστικά στους κόλπους Της 20 μικρά παιδιά, ηλικίας 5-17 ετών, τα οποία φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» της πόλεως Dolisie. Μελημά Της η υγιής ψυχοσωματική τους ανάπτυξη και η χριστιανική τους διαπαιδαγώγηση, καθήκον Της η παροχή της αγάπης που στερήθηκαν από την έλλειψη της γονεϊκής αγκάλης.
Τούτος ο αγώνας είναι πολυμέτωπος και δαπανηρός. Εάν επιθυμείτε να συνδράμετε την προσπάθεια αυτή, μπορείτε να καταθέσετε την πρσφορά σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, απoστέλλοντας απαραιτήτως διά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) τα πλήρη στοιχεία σας για την έκδοση της νομίμου αποδείξεως εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως:
 
1.Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΝΓΚΟ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ
(IBAN) GR 2701 101 4600 000 146 2961 7680
SWIFT CODE (BIC) ETHNGRAA


2. BGFI Bank:

EVECHE ORTHODOXE DU CONGO-GABON

(IBAN) CG39 3000 8032 0062 0012 3601 168
BIC : BGFICGCGXXX
Agence de Pointe-Noire
Face Hotel OTINO
610 POINTE NOIRE
REPUBLIQUE DU CONGO (BRAZZAVILLE)

Τότε θα του απαντήσουν οι άνθρωποι του Θεού: «Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σε θρέψαμε ή να διψάς και σου δώσαμε να πιείς; Πότε σε είδαμε ξένο και σε περιμαζέψαμε ή γυμνό και σε ντύσαμε; Πότε σε είδαμε άρρωστο ή φυλακισμένο κι ήλθαμε να σε επισκεφθούμε;» Τότε θα τους απαντήσει ο Βασιλιάς της Δόξης: «Σας βεβαιώνω πως αφού κάνατε αυτά για έναν από τους άσημους αδερφούς μου, τα κάνατε για μένα» ( Ματθ. κε’, 37-41)


Περισσότερα...
http://www.orthodoxchurchcongo.com/allileguh.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου