Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ με τα μάτια και την καρδιά

Αρχική



To έντυπο της Ιεραποστολής

Το φυλλάδιο έχει εκδοθεί για να περιγράψει συνοπτικά τις δραστηριότητες της Ιεραποστολής στη Μαδαγασκάρη. Προσφέρεται δωρεάν σε εκδηλώσεις, ομιλίες κ.ά. Επίσης αποστέλλεται ταχυδρομικά σε όποιον το επιθυμεί.

Ημερολόγιο

Η Ιερά Μητρόπολις Μαδαγασκάρης κάθε χρόνο εκδίδει ημερολόγιο με το οποίο ενημερώνει για τις δράσεις της και αποστέλει ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος στους φίλους, τους εθελοντές και τους συνεργάτες της.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ με τα μάτια και την καρδιά

Ότι αποτυπώθηκε στα μάτια και την καρδιά του συγγραφέα κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ιεραποστολή της Μαδαγασκάρης.
Προβληματισμοί, συγκινήσεις, η ζωή της Ιεραποστολής, οι ενορίες, η παροχή ανθρωπιστικής και ιατρικής βοήθειας, η καθημερινότητα, τα εγκαίνια και τα θυρανοίξια ναών, περάσματα από ανύπαρκτους δρόμους, κατηχήσεις, βαπτίσεις και τόσα άλλα περνούν από μπροστά μας σαν κινηματογραφική ταινία.
Το κείμενο συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και φυσικά το DVD, συνθέτοντας έτσι μια πλήρη εικόνα για όποιον θα επιθυμούσε να βρεθεί συνοδοιπόρος σε τούτο το ταξίδι.
Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην Ιερά Μητρόπολη Μαδαγασκάρης.
Για παραγγελίες:
Σύλλογος "Παρουσία Αγάπης"
Τηλ. 210 4003654 - Fax 210 4003664
Κιν.:6932 219 029
Δευτ. / Τετ. / Παρ/ 18:00 - 20:00
e-mail: parousiaagapis@yahoo.gr

http://orthodoxmadagascar.org/media/ekdoseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου